ETUSIVU
HISTORIA
HARJOITUSPAIKAT
JÄSENASIAT
TUTUSTU LAJIIN
AJANKOHTAISTA
YHTEYSTIEDOT
KILPAILUTOIMINTA
LINKIT

Harjoituspaikat


Uskalin range (Vanha Myllymäentie 56, Keuruu)

Keuruulle valmistui kesän 2012 aikana uusi mitat täyttävä golfin harjoitusalue Uskalinkankaan alueelle.

Alueella on 10-paikkainen harjoitus-range 60 x 220 metriä, hiekkabunkkeri ja puttausgreeni. Alue on avoin kaikille ja siellä voi maksutta harjoitella omilla välineillään. Keuruun Golf tulee järjestämään tilaisuuksia, joissa voi pienellä maksulla lainata välineitä kokeiluun ja saada range-palloja käyttöönsä. Niistä ilmoitetaan "Ajankohtaista" -sivulla.

Ajo-ohje Keuruulta: Multian suuntaan pohjoiseen Vaasantietä (58) 1,5 km, vasempaan Myllymäentietä (621) 1,5 km, vasempaan Lammasahontietä 0,9 km, oikeaan Vanhaa Myllymäentietä 560 metriä. Harjoitusalueen P-paikka on vasemmalla.
KARTTA 1
KARTTA 2

Uskaliin on valmistunut 16.6.2015 uusi tekonurmesta tehty puttausgreeni. Se on kooltaan 4 x 8 metriä ja reunoille on asetettu chippaamiseen soveltuvat lyöntimatot.
Uudelle greenille saa harjoitella vain lyhyitä chippejä. Vanhalle nurmigreenille saa chipata ja pudottaa lyöntejä normaalisti. Uuden greenin tekonurmen on toimittanut Kotipihagolf Perhosta, sen kotisivuilta löydät lisää tietoa www.kotipihagolf.fi. Jos tilaat yrityksen tuotteita, muista mainita koodi "Keuruu", niin saat 5 % alennusta ja Keuruun Golf pientä provisiota kaupasta.


Uskalin harjoitusalue otettiin käyttöön heinäkuussa 2012 nurmikon vahvistuttua. Alue on aiemmin ollut taimitarhana ja viljapeltona sekä ennen sotia Keuruun Sotilaspiirin harjoitusalueena.

Keuruun kaupunki ja Keuruun Golf ry tekevät yhteistyötä alueen kunnossapidossa.


Rautiakauppias Marko Kuoppalan lahjoittama klubitalo

Sivujen ulkoasu ja
päivitykset:

Petri Salmijärvi