ETUSIVU
HISTORIA
HARJOITUSPAIKAT
JÄSENASIAT
TUTUSTU LAJIIN
AJANKOHTAISTA
YHTEYSTIEDOT
KILPAILUTOIMINTA
LINKIT

Jäsenasiat


Keuruun Golf-seuran säännöt.
Jäsenluettelon Rekisteriseloste

Keuruun Golf ry:n jäseneksi voit liittyä maksamalla jäsenmaksun Keuruun Osuuspankkiin, saaja Keuruun Golf ry, tilinnumero: FI46 4762 0010 0292 21 ja viestikohtaan etunimi + sukunimi. Lisäksi anna yhteystietosi sihteerille: etunimi, sukunimi, postiosoite, sähköpostiosoite. Henkilöjäsenmaksu on 20 euroa. Jäseneksi hyväksytään myös oikeustoimikelpoiset yhteisöt, joiden jäsenmaksu on 100 euroa. Jäsenen huollettavat ja samassa taloudessa asuvat alle 18-vuotiaat ovat vapautetut jäsenmaksusta. Jäsenen on hyväksyttävä yhdistyksen tarkoitus ja toimintamuodot.

HUOM! Keuruun Golf ry ei ole Golfliiton jäsenseura ja ei voi näin ollen antaatasoituskorttia ja pelioikeutta virallisille kentille!

Tarkoitus ja toimintamuodot (ote säännöistä)

2 §


Yhdistyksen tarkoituksena on edistää, ylläpitää ja kehittää golfin harrastusmahdollisuuksia. Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys myötävaikuttaa kotipaikkakunnallaan liikuntapaikkojen suunnitteluun ja rakentamiseen sekä järjestää jäsenistölleen ja sidosryhmilleen harjoittelu-, peli-, koulutus-, valmennus- ja kilpailutoimintaa.

Lisätietoja Keuruun Golf ry:n toiminnasta antavat:

puheenjohtaja Petri Salmijärvi p. 040 525 9562
sihteeri/taloudenhoitaja Timo Laine p. 0400 541 793
perhe.laine(at)pp.inet.fi
(korvaa sähköpostissa oleva (at) @-merkillä)

Jäsenetuina saat alennuksia maksuista, koulutus/opetustilaisuuksista,tarjouksia ja jäsentiedotukset. Saat osallistumisoikeuden kaikkiin seuran järjestämiin tapahtumiin. Kaudella 2019 mm. Ähtäri antaa greenfeestä alennusta 5 euroa ja Golf Virroilta saat greenfeen hintaan 30 euroa (normaalisti 35/40 euroa). Ennenkaikkea olet mukana kehittämässä golfia Keuruulla.Jäsenenä voit vaikuttaa seuran toimintaan. Kuva on perustavasta kokouksesta.

Sivujen ulkoasu ja
päivitykset:

Petri Salmijärvi