ETUSIVU
HISTORIA
HARJOITUSPAIKAT
JÄSENASIAT
TUTUSTU LAJIIN
AJANKOHTAISTA
YHTEYSTIEDOT
KILPAILUTOIMINTA
LINKIT
Työpaikkaliikunta

Virkistystoiminta

Golfiin tutustuminenKEURUUN GOLF RY tarjoaa virkistystä elämyksiä, opetusta ja ehkä uuden harrastuksen alkuaskeleet.

Käytössämme on Uskalissa golfin harjoitteluun sopiva range. Siellä voidaan turvallisesti, omassa rauhassa tutustua ja kokeilla golfin pelaamista lähes oikeasti. Tervan alueella käytössä on pieni golfin lähiharjoitteluun sopiva alue.

Kouluille, yhteisöille, työpaikkaliikuntaan, työkyvyn ylläpitämiseen ja virkistykseen voimme tarjota Keuruulla kokonaan uuden lajin.

Voimme tarjota maksimissaan 20 hengen ryhmille aktiivisen mahdollisuuden tutustua lajiin nimeltä GOLF. Lupaamme, että lajiin liitetty elitistinen ja negatiivinen kuva vähenee, ellei jopa poistu kokonaan. Meillä on välineet valmiina, tarvitsemme vain Sinut kavereinesi mukaan.

TARJOAMME yksilöille, perheille, ryhmille, koululuokille räätälöidyn mahdollisuuden tutustua ja kokeilla golfin pelaamista. Osaavat harrastajamme kertovat golfista, opettavat perusteet ja ohjaavat tunnin-kahden ajan ryhmäänne pelin tietoihin ja taitoihin. Kerrallaan voimme ottaa tehokkaasti vastaan maksimissaan 20 henkilöä, isommat ryhmät porrastetaan eriin. (Tervassa voidaan ottaa ryhmään vain 5-10 henkilöä kerrallaan.)

KUSTANNUKSET ohjautuvat Keuruun Golf ry:n tilille käytettäväksi lajin kehittämiseen. Perushinta ryhmille on tunnin tilaisuudesta 75 euroa + 5 euroa/henkilö ja kahden tunnin tilaisuudesta 75 euroa + 10 euroa/henkilö.

Voitte pyytää tarjouksen Keuruun Golf ry:ltä ja samalla neuvotella tilaisuuden sisällön.

KEURUUN GOLF RY

Sihteeri/taloudenhoitaja
Timo Laine
0400 541 793
perhe.laine(at)pp.inet.fi
(korvaa sähköpostissa oleva (at) @-merkillä)

Sivujen ulkoasu ja
päivitykset:

Petri Salmijärvi